woensdag, mei 22, 2024

Leuk met kids: Bezoek Sea Life Aquarium Londen

Populair

Wil je lekker even met jouw spetters op pad terwijl je zelf ook kan genieten? Dan is Sea Life Londen het perfecte uitstapje. Het is een mega groot en uitgebreid aquarium waar je je verbonden voelt met prachtige zeedieren.

De soorten zeedieren komen uit de hele wereld. Dit is zowel interessant voor de kids als voor jou. Het is heel leerzaam en het is magisch om contact te maken met de zeedieren die dichtbij de natuur staan. Wist je dat er veel dieren zijn in Sea Life Londen die op de lijst van bedreigde en beschermde dieren staan? Het aquarium probeert de dieren van uitsterven te behoeden. Je kan altijd vragen hierover stellen aan de medewerkers van Sea Life als je hier meer over wil weten. Het aquarium heeft wel 14 verschillende thema’s waarin de zeedieren zijn ingedeeld. Kom jij een bezoekje brengen? Krijg hier alvast een idee van deze wonderbaarlijke plek of reserveer eenvoudig te tickets.

Hoe ziet een bezoek aan Sea Life Londen eruit?

Sea Life Londen heeft drie verdiepingen en heeft meer dan duizend zeedieren. Je komt wel 500 verschillende soorten tegen in wel 2 miljoen liter water. Je komt binnen in Sea Life Londen en het zal bijna onwerkelijk voelen om zo dichtbij de vissen en zeedieren te zijn. Je loopt door een mega groot aquarium heen waardoor je de dieren optimaal kan bewonderen. Wat voor zeedieren kom je dan tegen? In dit gigantische aquarium kan je haaien bewonderen, dat maak je natuurlijk niet elke dag mee. Naast de fascinerende haaien waar je je ogen niet vanaf kan houden kom je octopussen, pinguins, krokodillen en nog veel meer zeedieren die je mogelijk nog nooit in je leven gezien hebt. Mogelijk heb je deze wel op televisie gezien, maar dat is lang niet hetzelfde. Sea Life is opgedeeld in veel verschillende thema’s waardoor je begrijpt in wat voor sferen die dieren zich bevinden.

Je vindt zowel reptielen als prachtige vissen in Sea Life Aquarium in Londen.

Hoeveel verschillende thema’s heeft Sea Life in Londen?

De thema’s zorgen voor veel beleving en de dieren voelen zich hier meer in thuis. Een penguin is bijvoorbeeld andere leefomstandigheden gewend dan een krokodil. Deze dieren zijn zeer verschillend en daarom is het logisch voor hun en voor de bezoeker om deze niet bij elkaar te zetten. Je komt thema’s tegen zoals de Atlantische Oceaan, de rockpool waar je koraalriffen tegen komt die prachtig zijn. Je komt ook door een oceaan tunnel waar je de vissen om je heen ziet zwemmen. Een beroemde vis is natuurlijk Nemo van de film “Finding Nemo” en deze kom je met zijn vriendjes ook tegen. Dit heet het Nemo’s Coral Reef.

Een interessant thema is Rainforest (Regenwoud). Je komt hier zeedieren tegen van diverse regenwouden van de wereld. Hierbij kan je denken aan giftige kikkers en schildpadden , dodelijke piranha’s en krokodillen. Er zijn hier ook dwerg krokodillen van wel zes meter lang. De schitterende tropische watervallen maken dit thema magisch. In de ijs grot vind je de bijzondere pinguïns. De haaien in de Sharf Reef Encounter zijn ook niet te vergeten. Voel je verbonden met al deze zeedieren en neem deze herinneringen voor altijd met je mee.

Hoe kom je aan tickets voor Sea Life Londen?

Van te voren kan je online tickets boeken. Het is ideaal om deze al te hebben, want dan hoef je niet in een wachtrij te staan. Ook weet je vooraf de prijs en je zou zelfs leuke deals kunnen boeken met andere activiteiten. Zo kan je je dag plannen zoals jij dat wil.

Hoe kan je Sea Life Londen het beste bereiken?

Je vindt Sea Life Londen tussen de Londen Eye en de Westminister Bridge in aan de Theems. De metrostations Westminister en Waterloo zijn vlakbij waardoor dit een fijne manier van reizen is. Ook kan je makkelijk met de bus Sea Life Londen bereiken.

- Advertentie -
- Advertentie -
Ook interessant

Thee drinken in het Verenigd Koninkrijk: dit moet je erover weten!

Wat drink je als je in het Verenigd Koninkrijk bent? Het antwoord is simpel: thee. De Britten drinken deze...
- Advertentie -

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -