zondag, juli 14, 2024

Rondreizen door het Verenigd Koninkrijk

Populair

Heb je plannen om een rondreis door het Verenigd Koninkrijk te maken? Laat je dan inspireren met tips van onze specialisten. We vertellen je over de leukste stadjes, de mooiste natuur en andere bezienswaardigheden die je niet mag missen.

Zelf uitstippelen of een georganiseerde rondreis?

De eerste vraag die je moet beantwoorden is waar je voorkeur naar uitgaat: wil je zelf je route en het tempo van je rondreis uitstippelen, of hou je van het gemak van een georganiseerde rondreis? Dat kan overigens met een groep, maar individueel is ook een optie. Zo heb je wel het gemak van een zorgvuldig georganiseerde reis, maar ben je niet een week of langer aangewezen op een groep mensen waarmee je wellicht geen klik hebt.

Aanbieders georganiseerde rondreis

Er zijn verschillende aanbieders van georganiseerde rondreizen:

De Jong Intra Vakanties biedt verschillende individuele rondreizen aan door het Verenigd Koninkrijk. Er zijn rondreizen door Schotland, langs bekende filmlocaties of door zuidelijk Engeland. Je kunt deze rondreizen zowel met eigen vervoer of inclusief een vlucht boeken. Het aanbod van De Jong Intra Vakanties vind je hier.

ANWB biedt in samenwerking met partner DFDS verschillende rondreizen, zowel individueel als in een groep. Bijzonder zijn ook cruiserondreizen waarin niet alleen Schotland wordt aangedaan, maar ook IJsland, de fjorden van Noorwegen en de Shetland eilanden. Of een cruise langs Schotland, Spitsbergen en IJsland. Maar de ANWB biedt ook de meer vertrouwde rondreizen aan, bijvoorbeeld door Ierland of Schotland. Het aanbod van ANWB vakanties vind je hier.

Voigt Travel is een wellicht wat minder bekende, maar wel prima aanbieder van reizen naar bestemmingen met geweldig natuurschoon. Neem Scandinavië, IJsland, Groenland of Canada. Maar Voigt heeft ook reizen naar Schotland. Je kunt een individuele rondreis met eigen auto boeken, maar een unieke optie is ook om via Voigt Travel een camper te boeken in Schotland. Je kunt kiezen voor zowel een rondreis inclusief vlucht of overtocht per ferry. Het aanbod van Voigt Travel vind je hier.

OAD is specialist in groepsrondreizen per luxe touringcar. Deze reisaanbieder heeft rondreizen door zowel Engeland, Wales en Schotland. Bijzonder is dat OAD ook af en toe singlereizen door Schotland aanbiedt. Je kunt de rondreizen van OAD boeken inclusief vlucht of met ferry overtocht. Het aanbod van OAD vind je hier.

TUI biedt groepsrondreizen aan door Schotland en Zuid-Engeland ook rondreizen door Ierland en Noord-Ierland aan. Deze rondreizen zijn doorgaans inclusief vlucht vanaf Schiphol en met Nederlands sprekende reisleiding. Het aanbod van TUI vind je hier.

 

- Advertentie -
- Advertentie -
Ook interessant

Thee drinken in het Verenigd Koninkrijk: dit moet je erover weten!

Wat drink je als je in het Verenigd Koninkrijk bent? Het antwoord is simpel: thee. De Britten drinken deze...
- Advertentie -

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -