zaterdag, juli 13, 2024

Leuk met kids: LEGOLAND® Windsor, net buiten Londen

Populair

Ben je op een stedentrip in Londen en ben je op zoek naar een leuke dag uit met je kinderen? Koop dan tickets voor Legoland Windsor! Dit themapark ligt net buiten Londen en is gegarandeerd een geweldige dag met de kids! Lees verder om meer te weten te komen over het themapark, openingstijden, bereikbaarheid en tickets.

Themapark voor het hele gezin

Legoland Windsor ligt vlakbij Londen. Het themapark is gebaseerd op alles wat met Lego te maken heeft. Legoland Windsor heeft meer dan 55 verschillende attracties en live shows waar kinderen hun ogen uit zullen kijken. De meeste attracties in het park zijn geschikt voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen. Een echte aanrader voor een familievakantie!

Groot aanbod van attracties voor elke leeftijd

Het themapark is opgedeeld in verschillende secties, zoals Lego City, the Duplo Valley, Lego Ninja World etc. Deze secties hebben hun eigen attracties en eetgelegenheden. Verder is nog veel meer te verkennen, zoals een Star Wars Lego tentoonstelling, een mini Legoland waar je replicaties van landen over de hele wereld vindt en een gaming-hub met diverse Lego games van PlayStations en Xbox.

Bereikbaarheid Legoland Windsor

Legoland Windsor is eenvoudig te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit Londen. Het park ligt op slechts 30 minuten rijden van het centrum van Londen. Vanaf het station London Paddington kun je de trein pakken naar Windsor en Eton Central Station. Vanaf dit station gaan er regelmatig pendelbussen naar Legoland Windsor. De eerste bus vertrekt om 10.00 vanaf dit station en de laatste bus vertrekt een half uur na sluitingstijd vanaf het park.

Legoland Windsor openingstijden

Legoland Windsor is van half maart tot begin november elke dag van 10.00 uur tot 17.00 geopend. De exacte sluittijd van het park verschilt door het jaar heen. Check dit van tevoren op de website van Legoland Windsor.

Tickets en arrangementen

Het is zeker aan te raden om de tickets voor Legoland Windsor van te voren online aan te schaffen. Met deze tickets kun je in het themapark direct doorlopen naar de kaartjescontrole en hierdoor vermijd je dus de lange rijen bij de kassa. Bovendien kun je de tickets ook voor een voordelige prijs online krijgen. De tickets voor het park bedragen 50 euro per persoon*. Kies je voor early bird tickets, dan zijn deze slechts 35 euro per persoon*. Wil je de volledige Legoland-ervaring? Kies dan voor een Legoland arrangement. Met dit speciale arrangement verblijf je in een officieel Legoland Windsor of Castle Hotel. Bij dit arrangement ontvang je ook entreetickets voor het themapark en bovendien mag je hiermee een half uur voor de openingstijd al het park binnen. Bij diverse arrangementen ontvang je ook een tweede dag gratis entree.

* Prijzen kunnen wijzigen, alle rechten voorbehouden

Hotelaanraders in Windsor

Ben je op zoek naar een hotel in Windsor? Dit zijn onze aanraders als het gaat om goedkope hotels, een hotelkamer met ontbijt of bijvoorbeeld een luxe hotelkamer met bad of jacuzzi.Booking.com

- Advertentie -
- Advertentie -
Ook interessant

Thee drinken in het Verenigd Koninkrijk: dit moet je erover weten!

Wat drink je als je in het Verenigd Koninkrijk bent? Het antwoord is simpel: thee. De Britten drinken deze...
- Advertentie -

Gerelateerde artikelen

- Advertisement -